Hyppää sisältöön

Junaliikenteessä yhä pieniä myöhästymisiä

Junaliikenne kulkee yleisesti vielä tiistainakin joitakin minuutteja myöhässä Lahdessa maanantaina sattuneen laitevian vuoksi. Myöhästymiset ovat kuitenkin enimmilläänkin olleet viiden minuutin luokkaa.

Turvalaitteiden toiminnassa on vielä puutteita, minkä vuoksi joudutaan liikennöimään poikkeuksellisia raiteita, ja tämä aiheuttaa myöhästelyjä.

VR:ltä kerrotaan, että myöhästelyt jatkuvat todennäköisesti koko päivän, ja mahdollisesti vasta tiistaina liikenne palautuu täysin normaaliksi.

Sähköratalaitteiden vika Lahden kohdassa pysäytti hetkeksi junaliikenteen maanantaina illalla. Junat myöhästelivät maanantaina noin 1,5 tuntia aikataulustaan sähköratalaitteen vian vuoksi.

Sähköratalaitteet vioittuivat, kun muutama tavarajunan vaunu suistui kiskoilta Lahden asemalla. Vika saatiin korjattua myöhään maanantai-iltana.

Junaliikenne oli pysähdyksissä Helsingin ja Kouvolan ja sekä Riihimäen ja Lahden välillä. Yksi kaukoliikenteen juna jäi odottamaan Lahden asemalle pääsyä eteenpäin, ja neljä junaa jäi odottamaan pääsyä Lahden ohi. VR:n mukaan myös Riihimäen ja Lahden välinen paikallisjunaliikenne oli pysähdyksissä vian takia.

Suosittelemme sinulle