Hyppää sisältöön

Pirates of the Caribbean amerikkalaisyleisön suosikki

Johnny Depp ja Reese Witherspoon on valittu parhaiksi elokuvatähdiksi People's Choise Awardseissa Yhdysvalloissa. Parhaaksi elokuvaksi amerikkalaiset valitsivat kolmannen Pirates of the Caribbean -leffan. Tiistaina televisioitua palkintojenjakoa jouduttiin muuttamaan käsikirjoittajien lakon takia.

People's Choise Awards järjestettiin tänä vuonna koruttomana tilaisuutena käsikirjoittajien lakon takia. Gaala ei saanut lupaa käyttää käsikirjoittajia ja monet näyttelijät eivät halunneet kulkea lakkorintaman läpi juhlaan, joten tällä kertaa palkintojen saajien kiitospuheet oli nauhoitettu etukäteen.

Amerikkalaisyleisö valitsi viime vuoden parhaiksi näyttelijöiksi Johnny Deppin ja Reese Witherspoonin. Witherspoon ei esiintynyt viime vuonna kuin yhdessä elokuvassa, joka oli kassamagneetiksi noussut Rendition. Deppin tähdittämä Pirates of the Caribbean: Maailman laidalla valittiin viime vuoden suosikkielokuvaksi. Reese Witherspoonin kiitospuhe oli kuvattu parhaillaan tekeillä olevan elokuvan kuvauspaikalla. Hauskimmaksi miestähdeksi valitun Robin Williamsin puhe oli puolestaan nauhoitettu Kabulissa, missä hän on amerikkalaisjoukkojen vieraana. Parhaiksi tv-näyttelijöiksi valittiin Greyn anatomia -sarjan Patrick Dempsey ja Katherine Heigl. Parhaaksi draamaksi katsojat valitsivat House-sarjan ja parhaaksi komediaksi Miehen puolikkaat.

Suosittelemme sinulle