Hyppää sisältöön

Ellen, Heikki ja Jani juontavat Suomen Idolsin

Suomen neljättä Idols-kisaa juontavat Ellen Jokikunnas, Heikki Paasonen ja Jani Toivola. Kaikki kolme on nähty ohjelman juontajina aikaisemmilla tuotantokausilla. Laulajien kykyjä arvioi kolmihenkinen tuomaristo, johon kuuluvat tuttujen tuomareiden Nina Tapion ja Jone Nikulan lisäksi pop-säveltäjä Patric Sarin.

Juontajakolmikko vastaa syksyllä MTV3-kanavalla käynnistyvän kisan pääohjelman juontamisen lisäksi myös Subin Idols Extran juontamisesta.

Kahdella ensimmäisellä Idols-kaudella juontajana toiminut Heikki Paasonen tekee paluun ohjelmaan. Aikataulullisista syistä viime kauden pestistä poissaollut Heikki lähtee leikkiin mukaan uudella innolla.

- Palaan ehdottomasti hyvillä mielin takaisin. Tämä on yksi lempityöpaikkojani ja on hauska päästä tekemään Eltsun kanssa taas duunia, Heikki kertoo ohjelman nettisivuilla.

Uutena tuomarina Idols-kisassa nähdään pop-säveltäjä Patric Sarinin, jolla on taustallaan vankka kansainvälinen kokemus Idols-ympyröistä. Hän on tehnyt kappaleita Idols-artisteille ympäri maailmaa.

- Olen tehnyt musiikkia kauan ja tiedän, että ala on kova. Laulajalle ei ole tilaa, jos ei ole todella hyvä. Tässä kuorolaulajat karsiutuvat! Sarin selventää tuomarointilinjaansa Idols-sivuilla.

Suosittelemme sinulle