Hyppää sisältöön

Baron Cohen parodioi Sherlock Holmesia

Koomikko Sacha Baron Cohen nähdään seuraavaksi salapoliisina. Borat ja Ali G -roolihahmoistaan tuttu näyttelijä esittää Sherlock Holmesia komediassa, jonka tuottaa Columbia Pictures. Hänen lojaalina apurinaan, tohtori Watsonina, häärää Will Ferrell.

Elokuva parodioi skottikirjailja Arthur Conan Doylen 1800-luvun lopulla luomaa englantilaista herrasmiesetsivää, joka tunnetaan muun muassa lausahduksestaan "Yksinkertaista, rakas Watson". Lausetta ei tosin kuultu Conan Doylen tarinoissa vaan vuoden 1929 The Return of Sherlock Holmes -elokuvassa. Brittikoomikko on kertonut jättävänsä suositut Borat ja Ali G -hahmonsa, koska niistä on tullut liian tunnettuja. Baron Cohenin Bruno-elokuva on tulossa ensi-iltaan ensi vuoden keväällä. Sacha Baron Cohen ja Will Ferrell ovat esiintyneet yhdessä kilpa-autokomediassa Talladega Nights pari vuotta sitten. Ferrell muistetaan Saturday Night Live -shown sketsinikkarina ja rooleistaan muun muassa elokuvissa Hokkarihemmot ja Aidosti Outoa.

- Pelkkä idea Sachasta ja Willistä Sherlock Holmesina ja Watsonina saa meidät nauramaan, totesi Columbia Picturesin johtaja Matt Tolmach.

Elokuvan aikataulusta ei ole vielä päätetty.

Suosittelemme sinulle