Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 11 vuotta vanha

Ex-lääninlääkäri: Sikainfluenssarokote on salajuoni

Aikaisemmistakin salaliittoteorioistaan tunnetun Lapin entisen lääninlääkärin Rauni-Leena Luukanen-Kilden sikainfluenssaan liittyvä haastattelu hämmentää internetissä. Luukanen- Kilde väittää muun muassa YouTubessa julkaistussa tv-haastattelussa, että puheet sikainfluenssan vaarallisuudesta ovat roskaa.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde Kuva: YLE/Elävä arkisto
Avaa Yle-sovelluksessa

Luukanen-Kilde korostaa haastattelussa, että sikainfluenssarokotukset ovat vaarallisia.

- Koko rokotusohjelman taustalla on salaliittto vähentää maailman väestöä, koska rokote on myrkyllinen. Tarkoituksena on hankkia miljardeja rahaa rokotteen valmistajille, Luukanen-Kilde sanoo.

Lapset ja raskaana olevat on valittu rokotettavaksi, koska tarkoituksena on eliminoida seuraava sukupolvi, sanoo Luukanen- Kilde.

Luukanen- Kilde kertoo haastattelussa varoittavan esimerkin Yhdysvalloista.

- Yhdysvalloissa rokotettiin ihmisiä sikainfluenssaa vastaan vuonna 1976, mutta rokotukset lopetettiin kolmen viikon kulutta, koska niin moni kuoli hermostoa vaurioittaneesen syndroomaan.

- Nyt Yhdysvalloissa onkin varauduttu lailla siihen, ettei rokotuksesta sairastuneelle tarvitse maksaa korvauksia.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde sanoo varoittaneensa suomalaisia, koska ei usko rokotteen toimivan.

- Suomessa on toimittu kaukaa viisaasti, kun sikainfluessaa ei ole luokiteltu niin vaaralliseksi, että rokotteen ottaminen olisi pakollista.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde on toiminut aiemmin Lapin lääninlääkärinä.

Luukanen-Kilde on kirjoittanut useita yliluonnollisia ilmiöitä käsitteleviä kirjoja. Hänen mukaansa ihmisiin istutetaan heidän tietämättään mikrosiruja, joiden tarkoitus on hallita ja valvoa heidän käyttäytymistään.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde You Tubessa

Suosittelemme sinulle