Hyppää sisältöön

Warren Williamsin tilalle Hongassa

Koripalloseura Honkaa vahvistamaan hankittu Jason Williams joutuu väistymään Kendrick Warrenin tieltä. Honka yritti saada hieman yli kaksimetrisen Warrenin, 30, riveihinsä jo kesällä.

Kendrick Warren vahvistaa Honkaa.

Warren on espoolaisjoukkueelle tuttu, sillä hän pelasi Honkaa vastaan Lontoon Towersin miehistössä Pohjois-Euroopan NEBL-liigassa. Warren avitti Towersia keskimäärin 16,4 pisteellä ja 9,4 levypallolla. Joukkue sijoittui NEBL:ssä viidenneksi.

Euroliiga ULEBin peleissä Warren pussitti keskiarvokseen 17,9 pistettä ja brittiliiga BBL:ssa 20,7 pistettä. Warren pelasi Britannian tähdistöottelussa.

- Meidän ei tarvitse olla huolissamme uudesta vahvistuksestamme, ei ainakaan hänen kyvyistään. Viime kauden esitykset NEBL:stä ja ULEBista ovat häneltä hyviä näyttäjä. Hän on vahva pelaaja, Hongan päävalmentaja Mihailo Pavicevic totesi.

Pavicevic toivoo, että Warren on kovassa kunnossa jahka pääsee Suomeen. -.Valitettavan monet vahvistukset tulevat Suomeen hiukan liian hyvin levänneinä, Pavicevic sanoi.

Warrenin on määrä liittyä Hongan ryhmään loppuviikosta. Joukkueen pitäisi olla kasassa, kun Phillip Jones saapuu Espooseen ensi viikolla. Honka kohtaa SM-sarjan avausviikonloppuna 29.-30. syyskuuta Kouvot ja Namika Lahden.

STT

Suosittelemme sinulle