Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 11 vuotta vanha

Jokiselle tarjous Florida Panthersilta

Avaa Yle-sovelluksessa

Jääkiekkoilija Olli Jokinen, 23, sai tarjouksen NHL-seura Florida Panthersilta. Miamilaisseura tarjosi jatkopestiä kahdeksalle pelaajallaan, mutta kuusi jäi ilman ehdotusta.

Olli Jokinen on kuullut saamastaan tarjouksesta, muttei ole vielä ehtinyt miettiä sitä.

Keskushyökkääjä Jokisen lisäksi Florida haluaisi pitää senttereistään Viktor Kozlovin, Serge Payerin ja Jason Wiemerin, joille kaikille esitettiin uutta pestiä. Ketjujohtajista Matt Herrille ja Nick Smithille Panthers ei tarjottu sopimusta. SM-liigassa Ilveksessä pelannut puolustaja Ivan Majesky sen sijaan kuului niihin, jotka saivat kontrahtiehdotuksen.

- Kuulin tarjouksesta, mutta en ole edes oikein miettinyt noita sopimusasioita. Aika on mennyt harjoitellessa, Helsingistä puhelimitse tavoitettu Jokinen kuvasi.

Jokinen kertoi, ettei ole vielä ehtinyt viettämään lomaa. Hyökkääjän jääkiekkokausi jatkui NHL:n runkosarjan jälkeen Göteborgissa MM-kisoissa.

- Ehkä pienen loman paikka on heinäkuussa. Katsotaan sitä myöhemmin, Jokinen heitti.

Jokisen lisäksi päättyneellä kaudella Florida Panthersissa pelasi suomalaisista hyökkääjä Niklas Hagman, joka myös puki Leijona-paidan Ruotsin kisoihin.

Viime kaudella NHL:ssä debytoineella Hagmanilla on sopimus jatkosta Floridan kanssa. Jokinen on pelannut taalaliigassa jo viidellä kaudella edustaen ennen Panthersia, New York Islandersia sekä Los Angeles Kingsiä.

STT-YLE

Suosittelemme