Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 13 vuotta vanha

Valavuori lähtee ToPosta

Aleksi Valavuori, 28, siirtyy yritysmaailman piiriin Koripalloliigassa pelaavan helsinkiläisseura Torpan Poikien managerin tehtävistä. Valavuori teki päätöksensä yhteisymmärryksessä ToPon hallituksen puheenjohtajan Raimo Saarnian kanssa.

Avaa Yle-sovelluksessa

- Olen saanut uusi tarjouksia etenkin viihteen ja urheilun sektorilta, eikä niistä kannata enää kieltäytyä. Kaikki tapahtui varsin nopeasti ja uudesta

työstäni tiedotetaan varmasti lähiaikoina, kunhan lopulliset ratkaisut on tehty, kertoo 3,5 vuotta ToPon managerina toiminut Valavuori.

Suomen kautta aikojen menestyneimpiin koripalloseuroihin lukeutuva perinteikäs ToPo nousi värikkään Valavuoren vauhdittamana näkyvästi takaisin pääsarjaan, jossa on vakiinnuttanut jälleen paikkansa mestaruutta tavoittelevien seurojen joukossa.

- Haluan kiittää kaikki heitä, jotka ovat olleet mukanani tekemässä tätä kovaa työtä. ToPo on ollut näkyvästi esillä julkisuudessa palauttamalla helsinkiläisen koripallon värikkäästikin sinne, minne se ehdottomasti kuuluukin, eli liigaan.

- Luonnollisesti toivon ToPolle kaikkea hyvää jatkossakin ja haluan kiittää etenkin seuramme puheenjohtajaa kaikesta tuesta. Lisäksi haluan erityisesti kiittää ToPo-ikoneita Anssi Rauramoa ja Kari-Pekka Klingaa, jotka ovat olleet hienoina tukihenkilöinä ja neuvonantajina aina tarvittaessa, sanoo Valavuori.

Valavuori uskoo, että hänet nähdään jatkossakin koripallon parissa, joskin nyt panostus suuntautuu hänen osaltaan sataprosenttisesti yritysmaailmaan ja sen tuomiin uusiin haasteisiin.

- Elämässä on mentävä aina eteenpäin ja tehtävä suuriakin päätöksiä. Tämä on ehdottomasti yksi niistä, painottaa Valavuori.

- Yhteistyö Aleksin kanssa oli tiivistä ja yhdessä teimme usein pitkiä työpäiviä. Haluan toivottaa Aleksille menestystä jatkossa ja kiittää panostuksesta ja sitoutumisesta ToPon toimintaan , kommentoi ToPon puheenjohtaja Raimo Saarnia.

Korisliiga käynnistyy ensi lauantaina, jolloin ToPo matkustaa Pohjanmaalle nousijajoukkue Kauhajoen vieraaksi.

Sitä ennen ToPo ehtii esiintyä kotiyleisölleen keskiviikkona klo 18.30 alkaen Kisahallissa, jonne Suomen cupin puolivälierävastustajaksi saapuu KTP Kotkasta.

Suosittelemme