Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 13 vuotta vanha

Bryant nosti Lakersin 20 pisteen takaa voittoon

Los Angeles Lakersin tähti Kobe Bryant laittoi isomman vaihteen silmään puoliajan jälkeen NBA:n välieräottelussa San Antonia Spursia vastaan. Bryantin johdolla Lakers nousi 20 pisteen tappioasemasta 89-85-voittoon hallitsevasta NBA-mestarista.

Avaa Yle-sovelluksessa

Bryant upotti ensimmäisessä lännen konferenssifinaalissa 27 pistettä, joista 25 hän teki ottelun jälkimmäisellä puoliskolla.

- Bryant teki pelin avauspuolikkaalla ”luotan joukkueeni muihin pelaajiin” -juttuansa. Siksi hän sai viisi syöttöpistettä avausjaksolla. Hän taisi vain tarkkailla peliä ja tarkastaa missä hänen paikkansa tulee olemaan. Toisella jaksolla hän näemmä aloitti työt, San Antonion pettynyt valmentaja Gregg Popovich manasi.

Tappio kirveli vierasjoukkue San Antonion riveissä.

- Tämä tappio todella sattuu. Emme käyttäneet tilaisuuttamme hyväksi. Tämä tappio on todella vaikea pala purtavaksi, Popovich summasi.

Bryantin mukaan Lakers oli vain vähän ruosteessa ottelun alussa.

- Tiesin, että pystymme nousemaan voittoon, kun saimme ottelun kontrolliin ja pääsimme kymmenen pisteen päähän. Olimme ottelun ensimmäisen puoliskon vain vähän ruosteessa. Toisella jaksolla karistimme ruosteet niskastamme ja aloimme pelata. Se, että pystyimme nousemaan 20 pisteen takaa voittoon, on iso asia nuorelle joukkueelle, Lakersin paras pelaaja totesi.

- Melkein anoimme kotikenttäedun valua pois käsistämme. Spurs aloitti vahvasti, mutta onneksi teimme loistavan paluun otteluun tauon jälkeen, Lakersin käskijä Phil Jackson sanoi.

San Antonion paras pistemies ottelussa oli Tim Duncan saldolla 30/18.

LA Lakers - San Antonio 89-85

(24-27, 19-24, 22-21, 24-13)

LA:

Bryant 27/5/9

Gasol 19/7

Radmanovic 10/5

Vujacic 10/5

SA:

Duncan 30/18

Parker 18/10/6

Bowen 12/ 2

Ginobili 10/ 4

Suosittelemme sinulle