Hyppää sisältöön

Rami sai unelmiensa kesätyön

Joensuulainen Rami Kiiskinen juontaa yhdessä viiden muun nuoren kanssa Yle TV2:ssa kesällä nähtävää nuortenohjelma Summeria.

Rami Kiiskinen
Kuva: Yle / Riikka Heikkilä
Riikka Heikkilä

TV2:n suosittua nuorten kesäohjelmaa Summeria on tehty vuodesta 1999. Tänä kesänä ohjelmaa tehdään neljältä paikkakunnalta; Helsingistä, Tampereelta, Oulusta ja Joensuusta.

Koekuvausten kautta Joensuun juontajiksi ohjelmaan pääsivät joensuulainen 15-vuotias Rami Kiiskinen ja polvijärveläinen 17-vuotias Maiju Pellikka.

- Kun sain tietää, että pääsen juontajaksi, niin tuntui, että kaikki ovet aukesivat. Ajattelin, että vitsit, onko tää totta. Elämä muuttui sillä hetkellä, kun sain tietää pääseväni juontajaksi, Rami kertoo.

Summerista ovat tähtitaivaalle singahteet muun muassa Mikko "Peltsi" Peltola, Silvia Modig, Nuppu Stenros ja Heikki Paasonen. Työ media-alalla on myös Ramin haaveena. 

Kun sain tietää, että pääsen juontajaksi, niin tuntui, että kaikki ovet aukesivat.

Rami Kiiskinen

- Tässä työssä tulee vastaan paljon uusia kokemuksia ja ihmisiä. Oppii myös itsestä paljon ja saa itseluottamusta.

Summeri alkaa TV2:ssa 4.6. Tv-ohjelmaa tehdään elokuulle saakka. Joensuussa Summerin tekijät vierailevat heinäkuussa muun muassa Ilosaarirockissa.

- Joensuusta tullaan näkemään paljon vaarallisia tilanteita, testejä ja temppuja. Maijun kanssa pistetään vähän ranttaliksi, Rami Kiiskinen paljastaa.

Suosittelemme sinulle