Hyppää sisältöön

Madventures myytiin amerikkalaiselle tv-kanavalle

Suosittu kotimainen matkailuohjelma Madventures on myyty esitettäväksi Yhdysvalloissa. Sarjan kolmannen tuotantokauden kymmenen uutta jaksoa esitetään Travel Channelilla. Discovery Networksin levittämä matkailukanava näkyy yli 90 miljoonassa amerikkalaistaloudessa.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun suomalaisen tv-ohjelman esitysoikeudet on myyty jo ennen sarjan tuotantoa suurelle amerikkalaiskanavalle. Yhteistuotannossa Subin ja Travelin ohella on mukana myös brittiläisen Channel Fiven digikanava Fiver, joka niin ikään esittää Madventuresin ensi vuonna Britanniassa.

Madventures-ohjelman uudet jaksot nähdään Suomessa Subilla ensi keväänä. Kahdesta aiemmasta tuotantokaudesta poiketen Madventuresin kieli on uusissa jaksoissa englanti.

Madventuresin kahden räväkän maailmanmatkaajan, ohjaaja Tuomas Milonoffin ja tuottaja Riku Rantalan seikkailut ovat tähän saakka poikineet mm. Viihteen Erikois-Venlan sekä Media & Message -palkinnot. Sarjoista tehdyt dvd-julkaisut ovat myyneet seitsenkertaista platinaa, ja viime vuonna ilmestynyt Madventures-kirja Kansainvälisen seikkailijan opas valittiin vuoden matkakirjaksi.

Suosittelemme sinulle