Hyppää sisältöön

Woodinno-projektista tutkintapyyntö Kouvolan poliisille

Kristillisdemokraattien kaupunginvaltuutettu Vesa Vainio on sitä mieltä, että Woodinno-hankkeessa on syyllistytty monenlaisiin virkavirheisiin. Elinkeinojohtaja Aimo Ahti kiistää syytökset.

Kouvolan kaupunginvaltuutettu, kristillisdemokraattien Vesa Vainio on tehnyt Kouvolan poliisille tutkintapyynnön elinkeinojohtaja Aimo Ahdin luotsaamasta Woodinno-hankkeesta.

Vainion mukaan elinkeinojohtaja Aimo Ahti ei ole toiminut sääntöjen mukaan muun muassa jättäessään kilpailuttamatta hankintoja yli 100 000 euron edestä. Lisäksi Vainion mielestä on kyseenalaista, että Jari Pajala on toiminut samaan aikaan Wood Prime Oy:n toimitusjohtajana ja Kouvolan kaupungin projektityöntekijänä.

- Yhteiskunnan rakenteet eivät kestä tällaista toimintaa. Tällaisia kuppauksia ei saisi enää päästä tapahtumaan, Vainio kommentoi.

Aimo Ahti kiistää Vesa Vainion syytökset ja kertoo toimineensa lain mukaan kaikissa asioissa. Hän korostaa sitä, että Woodinno-hankkeeseen panostaminen on kaupungin yhteinen ja yksimielinen päätös.

- Yritän tehdä vain parhaani mukaan asioita Kouvolan kaupungin hyväksi. Harmi, että tällainen huono ilmapiiri ja katkeruus pilaavat tunnelman, Ahti sanoo.

Poliisi on vastaanottanut Vainion jättämän tutkintapyynnön ja asian selvittely jatkuu poliisin mukaan ensi viikolla.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Kouvolan Sanomat.

Suosittelemme sinulle