Hyppää sisältöön

Karri Koira vannoo c-kasetin nimeen

Aamu-tv:n haastattelema R&B-artisti hakee myös musiikkiinsa vaikutteita 1980-luvulta.

Haastattelussa Karri Koira kertoi, millaisia vaikutteita kuullaan artistin pitkään odotetulla ensimmäisellä albumilla.
Kaikki tai ei mitään -kappale jylläsi kesällä radiokanavilla. Haastattelussa Karri Koira kertoi, millaisia vaikutteita kuullaan artistin pitkään odotetulla ensimmäisellä albumilla.
Anu Vilkman

Unohtakaa levyn julkaiseminen erityisenä vinyylipainoksena - retrovuoroon nousee nyt c-kasetti. Karri Koiran kuun lopussa julkaistava esikoislevy K.O.I.R.A. julkaistaan myös tuossa jo moneen kertaan kuolleeksi julistetussa muodossa.

- Kasetti on siistein formaatti mikä voi olla. Mä olen aina tykännyt kasetin soundista ja se pakettikin on kuin karkkiaski, joka avataan. Eiköhän kasettisoittimia löydy vielä ainakin kirppiksiltä, arveli Karri Koira Aamu-tv:n haastattelussa.

Myös Karri Koiran musiikki hakee vaikutteita 80-luvun hiphopista ja funkista. Esikuvia ovat muun muassa Michael Jackson, D'Angelo ja N.E.R.D.-yhtyeen Pharrell Williams. Uuden levyn ensimmäisen kappaleen Karri Koira teki jo puolitoista vuotta sitten netin videopuhelinpalvelun Skypen välityksellä räppäri Ruudolfin kanssa. Yleensäkin musiikki syntyy studiolla yhdessä toisten muusikoiden kanssa.

- Ollaan studiolla, kuunnellaan jotain biittejä ja ryhdytään tekemään hyvään biittiin biisiä, kuvailee muusikko työntekoa.

Levyllä on mukana kesällä radioissa soinut hitti Kaikki tai ei mitään. Musiikkialan tuntijat ovat ennustaneet Karri Koiralle loistavaa tulevaisuutta ja festivaalijärjestäjät arvioivat, että hän on ensi kesänä kaikkien festivaalien päälavoilla.

- Muut saa uskoa ja se on ihan kivaa. Katsotaan sitten mitä sanovat, kun ovat kuulleet levyn, nauraa Karri Koira.

Suosittelemme sinulle