Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 10 vuotta vanha

Keskussairaalalle kymmenien kilojen lelulahjoitus

Lukon Tikkanen poseerasi taidekuvassa ja auttoi keräämän yli tuhannen euron arvosta leluja Satakunnan keskussairaalan lapsipotilaille.

Ylilääkäri Anssi Luoma, jääkiekkoilija Harri Tikkanen, hyväntahdonlähettiläs Ossi Halme ja osastonhoitaja Maarit Harjanne.
Ylilääkäri Anssi Luoma, jääkiekkoilija Harri Tikkanen, hyväntahdonlähettiläs Ossi Halme ja osastonhoitaja Maarit Harjanne. Kuva: THTTB
Lore Korpelainen
Avaa Yle-sovelluksessa

Valokuvaaja Ossi Halmeen ideoima ja järjestämä taidevalokuvausta ja hyväntekeväisyyttä yhdistävä haastekisa Rauman Lukon ja Porin Ässien pelaajille tuotti yli tuhannen euron arvosta leluja, pelejä, kirjoja ja askarteluvälineitä, jotka luovutettiin maanantaina Satakunnan keskussairaalan lastenosastoille.

- Kymmenien kilojen leluerä jaetaan satakuntalaisille lapsipotilaille. Bonuksena osaston vitriiniin luovutettiin myös kaikkien Lukko-pelaajien nimikirjoituksilla varustettu kapteenin pelipaita sekä NHL-pelaaja Frans Nielsenin käyttämä, signeerattu maila. Luovutuksen jälkeen Lukon pelaaja Harri Tikkanen jakoi nimikirjoituksia osaston potilaille, Halme kertoo.

Lukon ja Ässien pelaajien välillä käytiin haastekisa elo-joulukuussa.

- Tarkoituksena oli saada pelaajia malleiksi taidekuvaukseen ja samalla tekemään hyvää lapsille. Tikkasen suoritus vei voiton Raumalle.  Ässien suunnalta ei haasteeseen saatu mitään vastausta.

Suosittelemme