Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 8 vuotta vanha

Pelinrakentajalla huikea debyytti NFL:n pudotuspeleissä

San Francisco 49ersin pelinrakentaja Colin Kaepernick oli ensimmäistä kertaa NFL:n pudotuspeleissä joukkueensa aloituskokoonpanossa. Green Bay Packers taipui, ja Kaepernick johdatti etenemisennätyksellään 49ersin konferenssifinaaleihin.

Colin Kaepernick
Colin Kaepernick muistaa lauantai-illan vielä pitkään. Kuva: EPA
Sami Laine
Avaa Yle-sovelluksessa

San Francisco 49ers on edennyt toisena peräkkäisenä vuonna amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan konferenssifinaaleihin. 49ers kaatoi lauantaina Green Bay Packersin pelinrakentajansa Colin Kaepernickin johdolla 45-31.

Kaepernick, 25, oli lauantaina ensimmäistä kertaa urallaan NFL:n pudotuspeleissä aloitusmiehistössä. Kaepernickin playoff-debyytti ei olisi voinut paremmin mennä, sillä 49ers-luotsi Jim Harbaugh'lta luottoa saanut pelinrakentaja juoksi ottelussa NFL:n uudeksi pelinrakentajien etenemisennätykseksi 181 jaardia.

Kaepernick juoksi kahteen touchdowniin, ja heitti ennätyksensä lisäksi 263 jaardia. Yhteensä Kaepernick keräsi ottelussa juoksemalla ja heittämällä enemmän jaardeja kuin koko Packers-miehistö.

Packers tasoitti toisella puoliskolla ottelun 24-24-tilanteeseen, mutta 49ers vastasi heti perään kolmella touchdownilla ja peli oli pelattu. San Francisco kohtaa NFC-konferenssin loppuottelussa joko Atlanta Falconsin tai Seattle Seahwaksin.

Suosittelemme sinulle