Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 10 vuotta vanha

Oulun OP sulkee neljä konttoriaan

Maaliskuun alusta Oulunsalon, Kellon, Yli-Iin ja Piippolan konttoreita ei ole enää. Oulun Osuuspankki siirtää konttoreiden toiminnot työntekijöineen toisaalle.

Osuuspankki.
Kuva: YLE
Sini Kervinen
Avaa Yle-sovelluksessa

Oulun Osuuspankki karsii konttoriverkostoaan. Maaliskuun alusta Oulunsalon konttorin toiminnot lakkautetaan ja palvelut siirretään Kaakkuriin. Myös Kellon konttoritoiminnot yhdistyvät Haukiputaalle, Yli-Iin toiminnot Iihin ja Piippolan toiminnan Pyhännälle.

Pankki perustelee lakkauttamisia lähikonttoriverkoston merkityksen vähentymisellä sekä verkkoasioinnin, että korttimaksujen lisääntymisellä.

- Asiakkaamme nostavat rahaa pääosin kortilla ja hoitavat maksut verkkopalvelun avulla, Oulun OP:n toimitusjohtaja Timo Levo kommentoi tiedotteessa.

Asiakkaita opastetaan maksamaan laskunsa ensisijaisesti OP-verkkopalvelussa, suoramaksuna tai -veloituksella.

Oulun OP

Toinen päätöksen taustalla oleva peruste on valtion päättämä, vuonna 2013 voimaantuleva pankkivero.

Yhdistettävien konttoreiden työntekijät jatkavat Oulun OP:n muissa konttoreissa.

Myös maksupalvelulaatikot poistuvat

Konttoreiden poistumisen mukana lähtevät myös maksupalvelulaatikot. Postiin jätettäviä maksupalvelukuoria saa Yli-Iin ja Piippolan konttoreista helmikuun loppuun saakka.

Oulun OP kehottaa tiedotteessaan asiakkaita maksamaan laskunsa ensisijaisesti OP-verkkopalvelussa, suoramaksuna tai -veloituksella.

Ottopisteet säilyvät Kellon, Yli-Iin ja Piippolan konttorikiinteistöjen yhteydessä. Oulunsalon konttorin yhteydessä ollut Ottopiste on siirretty jo kesällä 2012 Oulun lentoasemalle.

Oulun OP:n asiakkaiden tilinumerot, kortit ja verkkopalvelut tunnuslukuineen säilyvät entisinä.

Suosittelemme sinulle