Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 8 vuotta vanha

Kun Lukinin Katja Ann Christinelle soitti...

Tuloksena oli keminmaalaislähtöisen Katja Lukinin  ja 60-luvun "superbeibi" Ann Christinen kolmen kappaleen studiosessio. Ja paitsi laulua, myös puhetta piisasi.

Ann Christine ja Katja Lukin
Kuva: Petri Kokko
Jari Vesa
Avaa Yle-sovelluksessa

Katja teki lapsuuden haaveestaan totta ja soitti Ann Christine Silenille Ruotsiin ja pyysi häntä duo-kaveriksi laulamaan studioon.

- Olen pikkutytöstä asti ihaillut ja kuunnellut Ann Christineä. Ja laulanut itsekseen "mukamikkiin" hänen laulujaan. Olin aivan ihmeissään kun Ann Christine suostui ilman isompaa ylipuhumista. Ja jos minä olen kova puhumaan, niin hän se vasta onkin puhekone. Meidän jokainen puhelu kesti ja kesti, Katja nauraa.

Ann Christinellä "pikku tauko" levytyksessä

Ann Christinen edellisestä studiovierailusta oli yli 40 vuotta.

- Homma toimi aivan älyttömän hyvin. Olin aivan ymmällään kuinka hyvässä kunnossa hänen äänensä oli. Meillä oli valtavan hauskaa koko session ajan. Levytimme kolme laulua, joista sinkkuna ilmestyi juuri Ann Christinen 60-luvun hitti "Meren rantaan" nykypäivän soundeilla, Katja kertoo.

Dannyn korkeakoulu

Katja Lukinilla tulee maaliskuussa täyteen 14 vuotta Dannyn matkassa.

- Kävin Oulussa musiikki- ja show-alan kurssia 1999 kun Danny nappasi kurssilta muutaman hänen kiertueelleen taustalaulajaksi. Minä olen ainoa joka on edelleen "Dannyn tallissa". Enkä päivääkään vaihtaisi pois, hän vakuuttaa.

Katjasta opettaja turbonopeudella

Katja pääsi Helsingin yliopistoon opiskelemaan luokanopettajaksi pari vuotta sitten. Ja nyt hän on viittä vaille valmis.

- Pyrin opiskelemaan opettajaksi vaikka kuinka monta kertaa ja kun viimein pääsin niin päätin, että otan homman tosissaan. Eka vuonna tein 200 opintopistettä. Nyt olen gradun jättämistä vaille valmis luokanopettaja ja erikoistuin käsityönopettajaksi.

- Viimeiset pari vuotta on ollut kyllä aikamoista hullunmyllyä kun olen tehnyt keikkojakin aivan entiseen tahtiin. Univelkaa tuli enemmän kuin tämmöseen pikkukroppaan mahtuu, Katja räjähtää nauramaan.

18.2. klo 14.30 Korjattu opintoviikot opintopisteiksi.

Suosittelemme sinulle