Hyppää sisältöön

Tältä näyttää yksivuotissynttäreitään viettävä prinsessa Estelle

Ruotsin prinsessa Estelle vietti syntymäpäiväjuhliaan lähiperheen seurassa Hagan linnassa. Prinsessa oli pukeutunut Victoria-äidin perintoä olevaan yksivuotismekkoon.

Prinsessa Estelle viettää yksivuotissyntymäpäiväänsä.
Prinsessa Estelle viettää yksivuotissyntymäpäiväänsä vanhempiensa kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin kanssa. Kuva: Kate Gabor / Kungahuset.se
Marika Kataja-Lian

Ruotsin prinsessa Estelle juhlii tänään lauantaina yksivuotissyntymäpäiväänsä. Prinsessan syntymäpäivä ei kuitenkaan ole julkinen juhla, vaan sitä vietetään perhepiirissä Hagan linnassa. Hovi julkaisi sivullaan (siirryt toiseen palveluun)kuvia, joissa Estelle esiintyy juhlissa yllään Victorian yksivuotispäivänään käyttämä mekko.

Kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin ensimmäinen lapsi Estelle Silvia Ewa Mary syntyi 23. helmikuuta 2012 kello 04.26. Hän oli 51 senttimetriä pitkä ja painoi 3 280 grammaa. Hän sai arvonimekseen Itä-Götanmaan herttuatar.

Syntymäpäiväjuhliin osallistuu tiettävästi vain aivan lähiperhe. Prinsessa Madeleine kiirehti jo aamulla onnittelemaan päivänsankaria Facebook-sivullaan (siirryt toiseen palveluun):

- Onnea Estelle 1-vuotispäivänä toivoo täti, Madeleine kirjoitti.

Estellelle voi lähettää onnentoivotuksia hovin Facebook-sivun (siirryt toiseen palveluun) kautta.

Suosittelemme sinulle