Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 10 vuotta vanha

Krista kenraaliharjoitusten jälkeen: Tänään juhlitaan

Tanskalainen ennakkosuosikki uskoo, että tämä vuosi on Skandinavian. Krista taas lupaa juhlia, voitti sitten kuka tahansa.

Yle Uutiset
Avaa Yle-sovelluksessa

Suomen Krista Siegfrids oli tyytyväinen vetoonsa Euroviisujen finaalin viimeisissä kenraaliharjoituksissa.

- Se meni tosi hienosti. Areena oli ihan täynnä ja jengi oli ihan fiiliksissä meistä. Meillä on nyt tosi hyvä fiilis. Ei oo mitään hätää, ei oo mitään hävettävää, Krista sanoi tuoreeltaan.

Kysymyksiin esityksensä päättävästä suudelmasta hän jatkoi samalla linjalla, mutta toivoo, ettei se käännytä yleisöä äänestämästä.

- Kaikki kysyy siitä ja mulla on edelleenkin siihen sama vastaus: Nyt on 2013 and I kiss whoever I wanna kiss. Toivottavasti Eurooppa on valmis tähän, Krista sanoo.

Tänä vuonna Euroviisujen ennakkosuosikkeina ovat Pohjoismaat. Vedonlyöntitilastojen ykkösenä on Tanskan Emmelie de Forest kappaleella Only Teardrops.

- Olen tietysti iloinen, että ihmiset pitävät kappaleestani, se on tietenkin hyvä asia. En kuitenkaan halua ajatella sitä liikaa. Skandinavialla on vahvoja lauluja tänä vuonna, joten uskon, että tämä vuosi on Skandinavian, nuori tanskalainen sanoo.

Toinen ennakkosuosikki on Norjan Margaret Berger kappaleella I feed you my love. Hän ei uskalla arvailla voittajaa.

- En tiedä mitä tapahtuu, olen vain innoissani, että saan laulaa, Berger sanoo.

Kaikki Pohjoismaat Islantia lukuunottamatta ovat voittaneet Euroviisut 2000-luvulla. Suomen Krista Siegfrids on vedonlyöntitilastoissa tällä hetkellä sijalla 11.

- Ihan sama miten käy, niin oikeesti, tämä We are one -slogan kyllä pitää paikkaansa. On tosi hauska olla täällä, ja kuka tahansa voittaa, niin tänään juhlitaan, Krista tuumaa.

Suosittelemme sinulle