Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 8 vuotta vanha

San Antonio Spurs jyräsi NBA-finaaleihin

Spurs oli edellisen kerran loppuottelussa mestaruuskeväänä 2007. Joukkue lähtee loppuhuipennukseen kuuden ottelun voittoputkessa.

tony allen tony parker
Kuva: AFP / Lehtikuva
Sami Laine
Avaa Yle-sovelluksessa

San Antonio Spurs ei antanut koripalloliiga NBA:n läntisen konferenssin finaalisarjassa Memphis Grizzliesille mahdollisuuksia. Spurs voitti maanantaina Memphisin pistein 93-86 ja jyräsi finaaleihin 4-0-voitoin.

NBA:n kestomenestyjän tehomies oli pudotuspelikevään parhaan ottelunsa pelannut Tony Parker. Konkaritakamies upotti peräti 37 pistettä, jakoi kuusi syöttöä ja kahmi neljä levypalloa.

- Emme voi antaa palloa yhdelle äijälle ja sanoa, että teepäs koreja. Meidän täytyy tehdä se joukkueena. Sitä täytyy parantaa jatkossa, Spursin päävalmentaja Gregg Popovich totesi lehdistötilaisuudessa.

Kuuden ottelun voittoputkessa porskuttava Spurs pelasi edellisen kerran NBA:n loppuotteluissa keväällä 2007, jolloin sanantoniolaiset juhlivat mestaruutta.

San Antonion finaalivastus tulee idän finaalisarjasta Miami Heatin ja Indiana Pacersin välillä. Miami johtaa sarjaa 2-1-voitoin.

Suosittelemme sinulle