Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 9 vuotta vanha

Pirkanmaan työnvälityksen Rekrytori laajenee

Työnvälitystapahtuma alkaa keskiviikkona Tampereen Finlaysonin alueella. Talvella on vuorossa alueellinen tori Nokialla.

Työnantajat etsivät työntekijöitä rekrytorilla
Kuva: Marjut Suomi / Yle
Tiina Kokko
Avaa Yle-sovelluksessa

Pirkanmaan työnantajien, työnhakijoiden ja yhteisöjen kohtaamispaikka Rekrytori laajenee jälleen.

Kevään Rekrytori on järjestetty vuodesta 2008 lähtien Tampereen messukeskuksessa.

Viime vuonna Rekrytori järjestettiin ensimmäisen kerran myös syksyllä ja Tampereen keskustassa. Jatkoa seuraa tänään, kun tapahtuma valtaa Finlaysonin Media 54 -aukion.

Ensi helmikuussa Nokia saa oman, alueellisemman tapahtuman. Tuottaja Mikko Honkala luottaa, että kysyntää on.

– Tämä koko idea elää ilman julkista tukea. Siitä päätellen, että yritykset kokevat tarvetta löytää isommasta joukosta ja valita ne oikeat osaajansa itselleen, niin sillä on menty ja kysyntä riittää.

– Itse asiassa mennään siihen suuntaan, että nuoret parhaat top gun -osaajat jo alkavat kilpailuttaa yrityksiä, ja yritysten pitää vastata siihen järjestämällä parhaita bileitä ja miettimällä arvonsa uudelleen. Työmarkkinat ovat  erittäin kovassa murroksessa taloustilanteesta riippumatta.

Rekrytoreilla käy vuosittain arviolta 8 000 työ- ja opiskelupaikan hakijaa. Yrityksiä, yhteisöjä, kuntia, oppilaitoksia ja julkishallinnon organisaatioita on mukana vuosittain parisataa. Vakituisia, määräaikaisia ja kausityöpaikkoja on suhdanteista riippuen tarjolla vuosittain 3 000 - 5 000.

Suosittelemme sinulle