Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 9 vuotta vanha

Wasacon laajentaa Kokkolaan

Rakennusliike Wasacon laajentaa toimintaansa Kokkolaan. Vaasalainen Wasacon on perustanut Kokkolaan Wasacon Kokkola Oy:n. Toimitusjohtajaksi tulee Håkan Nyman Lemminkäinen Talo oy:stä.

Ulla Kuivasmäki
Avaa Yle-sovelluksessa

Wasacon laajentaa toimintaansa Kokkolaan. Vaasalainen rakennusliike  on perustanut Kokkolaan Wasacon Kokkola Oy:n. Vaasalainen Wasacom on perustettu 1996, ja aiemmin se on rakentanut yksittäisiä rakennuksia sekä tehnyt saneerauksia ja julkisivu-urakoita Kokkolassa sekä Ylivieskan ja Pietarsaaren seuduilla koko olemassaolonsa ajan. Wasacon Kokkola kuuluu Wasagroup-konserniin.

WasaCon Kokkola Oy:n toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi ryhtyy Håkan Nyman. Nyman siirtyy tehtäväänsä Lemminkäinen Talo Oy:stä, jossa hän on toiminut aluepäällikkönä. Vuonna 1996 perustettu rakennusliike WasaCon on toteuttanut yksittäisiä uudisrakennuskohteita sekä saneeraus- ja julkisivu-urakoita Kokkolassa, Pietarsaaressa ja Ylivieskan seudulla koko historiansa ajan.

WasaCon Kokkola Oy kuuluu samaan WasaGroup-konserniin kuin rakennusliike WasaCon, suunnittelutoimisto WasaPlan, terästoimittaja WasaSteel sekä konevuokraamo WasaTrade.

Suosittelemme sinulle