Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 10 vuotta vanha

Arsenal odottaa vesi kielellä huippukamppailua: "Viikosta täydellinen"

Huippukuntoinen Arsenal matkustaa sunnuntaina Manchester Unitedin vieraaksi.

Puolan maajoukkuemaalivahti Wojciech Szczesny  torjuu pallon.
Wojciech Szczesny torjuu Arsenalin ohella myös Puolan maalin suulla. (arkistokuva) Kuva: EPA / Brian Stewart
Juho Talja
Avaa Yle-sovelluksessa

Valioliigan kärjessä viiden pisteen turvin pelaava Arsenal joutuu sunnuntaina kovaan paikkaan, kun se matkustaa Valioliigassa Manchester Unitedin vieraaksi. Vaikka manchesterilaiset ovat sarjassa vasta kahdeksantena, on klassikko-ottelusta odotettavissa tiukka kamppailu.

Arsenalin viime aikojen tulokset ovat olleet loistavia. Viime lauantaina joukkue voitti kotonaan Liverpoolin ja haki keskiviikkona vierasvoiton Mestarien liigassa Borussia Dortmundin vieraana.

- Odotamme jo sunnuntaita, jolloin yritämme tehdä viikostamme täydellisen. Meillä on jo kaksi nollapeliä ja hyvää tulosta laatuvastustajia vastaan, joista toinen eräältä Euroopan kovimmista vierasstadioneista, Arsenalin puolalaismaalivahti Wojciech Szczesny kuvaili The Guardianin mukaan.

Manchester Unitedin Wayne Rooney ehti jo aiemmin kuittailla, ettei Arsenalin vahva alkukausi välttämättä tarkoita samojen asetelmien pysyvyyttä. Szczesnyn mukaan Arsenalin leirissä vallitsee kuitenkin vahva usko omaan tekemiseen ja joukkueen peliesitykset puhuvat samaa kieltä.

- Ei voisi olla parempaa aikaa lähteä Old Traffordille. Itseluottamuksemme on korkealla ja nautimme pelistämme.

Yksi Arsenalin tähdistä on ollut walesilainen Aaron Ramsey. 22-vuotias keskikenttämies on lunastanut alkukauden aikana häneen kohdistetut odotukset.

- Vaikuttaa siltä, että jokainen pallo, johon Ramsey koskee, löytää tiensä maaliin. Viime viikkojen tuloksissamme avainasemassa on kuitenkin ollut puolustusnelikkomme suoritus ja koko joukkueemme puolustuspeli, Szczesny kehui.

Suosittelemme