Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 9 vuotta vanha

Katsomoon passitettu mestari: "Tämä oli hukattu mahdollisuus"

Australian avointen naisten kaksinpelissä on nähty paljon yllätyksiä, kun kärkipelaajia on passitettu katsomoon. Puolivälierien suurin yllätys nähtiin, kun Agnieszka Radwanska päätti Victoria Azarenkan turnauksen.

Victoria Azarenka.
Victoria Azarenka. Kuva: Andrew Gombert / EPA
Jonne Niemeläinen
Avaa Yle-sovelluksessa

Victoria Azarenkan taival Australian avoimessa tennisturnauksessa päättyi puolivälieriin, kun puolalainen Agnieszka Radwansa passitti turnauksessa toiseksi sijoitetun valkovenäläisen katsomoon erin 6-1, 5-7, 6-0.

Australian avointen naisten kaksinpelin kolme kärkeen sijoitettua pelaajaa on nyt ulkona jatkosta, kun ykkössijoitettu Serena Williams ja kolmanneksi rankattu Maria Sharapova karsiutuivat jo aikaisemmin jatkosta.

- Tämä oli hukattu mahdollisuus. En oikein voi sanoa muuta, kolmatta peräkkäistä Australian avointen titteliä jahdannut Azarenka harmitteli.

Azarenkan taival päättyi virheiden myötä.

- Ensimmäisessä ja kolmannessa erässä tein liikaa virheitä ja helppoja virheitä tärkeillä hetkillä. Tietysti Radwansa syötti upeasti ja ylsi jokaiseen palloon, Azarenka sanoi.

Radwanska oli hävinnyt pelaajien seitsemän edellistä kohtaamista.

- Azarenkaa vastaan on aina hankalaa pelata. Olen hävinnyt hänelle niin monta kertaa. Minun piti pelata aggressiivisesti ja juosta jokaisen pallon perään, Radwanska sanaili.    

Suosittelemme sinulle