Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 9 vuotta vanha

Selänne hehkutti ulkoilmaottelua: "Välillä meno oli kuin eläintarhassa"

Lämpimässä ja kosteassa säässä Los Angelesissa pelattu ulkoilmaottelu säväytti Anaheimin Teemu Selännettä ja Saku Koivua. Suomalaispelaajien mukaan puitteet baseball-areenana tunnetulla Dodger Stadiumilla olivat hyvät.

Los Angeles Kings ja Anaheim Dicks kohtasivat  ulkoilmapelissä Dodger Stadiumilla.
Kuva: Lehtikuva - AFP
Jonne Niemeläinen
Avaa Yle-sovelluksessa

Jääkiekon NHL:n Los Angelesissa baseball-areenalla pelattu ulkoilmaottelu teki suuren vaikutuksen Anaheim Ducksin Teemu Selänteeseen ja Saku Koivuun. Anaheim voitti Dodger Stadiumilla palmujen katveessa pelatussa kamppailussa Los Angeles Kingsin 3-0.

Selänne kirjasi noin 18 asteen lämmössä pelatussa ottelussa yhden syöttöpisteen.

- Se oli todella hauskaa. Tästä ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Se oli uskomatonta. Meidän pitäisi pelata vastaava ottelu Anaheimissa tai San Josessa, Selänne hehkutti ottelun jälkeen Ducksin nettisivuilla.

Ottelun tunnelma yli 54 000 katsojan edessä teki Selänteeseen suuren vaikutuksen.

- Meidän piti muistuttaa toisiamme, että meillä on peli pelattavana. Tämä ei ollut tähdistöottelu, mutta monet pääsivät tapaamaan Gene Simmonsia (KISS-yhtye) eilisten harjoitusten jälkeen. Meidän perheemme olivat täällä mukana, joten välillä meno oli kuin eläintarhassa, Selänne vitsaili.

Ottelun puitteet ja tunnelma tekivät vaikutuksen myös Saku Koivuun.

- On hauskaa olla mukana tällaisissa peleissä, mutta näihin valmistautuminen on hankalaa. Se on uskomaton kokemus, kun voittaa tällaisen pelin. Olisi mukavaa päästä pelaamaan tällainen ottelu joka toinen vuosi. En usko, että tällaista ottelua voi järjestää enää paremmin. Tämä oli fantastinen kokemus faneille, medialle ja pelaajille. Kahden voitetun pisteen jälkeen ei voi kun hymyillä, Koivu sanoi pelin jälkeen Anaheimin nettisivuilla.

Suosittelemme