Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 9 vuotta vanha

Prinssi George tutustui Australian eksoottisiin asukkaisiin: korvapusseli ei lotkauttanut korvaansakaan – kuvagalleria

Kahdeksan kuukauden ikäinen pikkuprinssi heitti lahjaksi saamansa pehmolelun maahan.

William ja Kate ihastelevat kirahvia.
Prinssi William ja herttuatar Catherine syöttivät Sydneyn Taronga Zoossa vieraillessaan kirahveja. Kuva: David Gray / AFP
Jussi Nurminen
Avaa Yle-sovelluksessa

Australian tuleva valtionpäämies prinssi George on tutustunut ensimmäistä kertaa alueen eksoottiseen eläimistöön. Vanhempiensa prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kanssa Sydneyn Taronga Zoossa vieraillut kahdeksan kuukautta vanha George näki korvapusseleita.

Yksi korvapusseleista oli nimetty pikkuprinssin kunniaksi Georgeksi. George olisi halunnut tehdä kaimansa kanssa lähempää tuttavuutta, mutta George-korvapusseli keskittyi mieluummin ruokailuun kuin kuninkaallisiin vieraisiin pikkuprinssin innokkaasti käsien heiluttelusta huolimatta.

Muistoksi ensimmäisestä julkisesta esiintymisestään Australiassa prinssi George sai pehmoeläinversion korvapusselista. Prinssi otti lelun innokkaasti vastaan, mutta heitti sen sitten kaaressa maahan innokkaasti valokuvia räpsineiden kuvaajien edessä.

Georgen poistuttua eläintarhasta William ja Catherine jatkoivat eläimiin tutustumista. Kuninkaallinen pariskunta kohtasi ainakin koalan, nokkasiilejä ja kirahveja.

Suosittelemme