Hyppää sisältöön

Kallansiltojen remontissa viimeinen kesä – uusia nopeusrajoituksia maanantaista alkaen

Kallansilloille tulee uusia nopeusrajoituksia ensi maanantaista alkaen. Valtatie viiden peruskorjaus Päivärannan ja Vuorelan välillä hidastaa liikennettä viimeistä kesää.

Kuva: Antti Karhunen / Yle

Kallansiltojen työmaan kohdalle tulee uusia nopeusrajoituksia ensi maanantaista alkaen. Nopeusrajoituksia asetetaan töiden etenemisen mukaan.

Suosaaren ja Vuorelan välille tulee nopeusrajoitus 60 kilometriä tunnissa. Päivärannan ja Suosaaren siltatyömaan kohdalla oleva nopeusrajoitus 50 kilometriä tunnissa säilyy kesä-heinäkuun vaihteeseen.

Valtatie viiden Päivärannan ja Vuorelan välisen osuuden uusimisessa on alkamassa viimeinen kesä. Sen aikana tielle tulee viimeinen päällystekerros ja ajoratamerkinnät, siltojen korjaustyöt tehdään loppuun ja tieympäristöä viimeistellään.

Päällystystyöt alkavat touko-kesäkuun vaihteessa ja valmistuvat heinäkuun lopussa. Siltakorjaustöiden arvioidaan valmistuvan kesäkuun lopussa.

Koko hankkeen pitäisi olla liikennettä haittaavilta osiltaan valmis syyskuussa. Päivärannan ja Vuorelan välisen tieosuuden parantaminen alkoi lokakuussa 2009.

Suosittelemme sinulle