Hyppää sisältöön

HPK luistelee tulevaan kauteen Sibeliuksen tahdissa

Hämeenlinnan Pallokerho valmistautuu hyvillä mielin ensi viikolla alkavaan jääkiekkokauteen. Toimitusjohtaja Risto Korpelan mukaan viime kauden positiivisesta tuloksesta on hyvä ponnistaa.

Oranssihuppariset miehet seisovat ylhäällä ja katsovat alapuolellaan olevia pelaajia.
Kuva: Mainostoimisto Precis
Laura Hossi

Hämeenlinnan SM-liigaseura HPK:n tämän vuoden budjetti on hieman vajaat kuusi miljoonaa euroa eli saman verran kuin viime kaudella. Hyvän taloustilanteen lisäksi seuran toimitusjohtaja Risto Korpela on tyytyväinen joukkueeseen.

– Erityisen tyytyväisiä olemme hyökkääjä Zach Hamillin kanssa tehtyyn sopimukseen.

Viime kaudelle joukkuetta repineet ristiriidat on saatu selvitettyä.

– Elämä on tällaista, on nousuja ja laskuja niistä pitää vaan oppia. Kyllä meillä nyt on hyvä fiilis, sanoo Korpela.

Ritarit Linnassa

HPK:n liigapelit käynnistyvät ensi viikon perjantaina vieraissa Lahden Pelicansia vastaan. Seuraavana päivänä Rinkelinmäelle saapuu Ilves.

Hämeenlinnalaisjoukkueen kotipelien yleisötavoite on tulevalle liigakaudelle 3700. Kausikorttien myynti on tällä hetkellä vielä hieman jäljessä tavoitteesta, joka on 1200.

Risto Korpela kertoo, että ottelutapahtumaa kehitetään edelleen. Liigakauden avauksessa 13.9. nähdään ennen pelin alkua ritariareenalla joukkueen tarinasta kertova lyhytelokuva.

– Se on tämmöinen HPK-spektaakkeli, jossa on Sibeliuksen musiikkia ja Linna näyttämönä. Halusimme tuoda HPK:n esille erilaisella tavalla. Ensi vuosi on Sibeliuksen syntymän 150-vuotisjuhlavuosi ja siksi halusimme hämeenlinnalaissäveltäjän musiikin mukaan. Tietenkin Linna on myös meille tärkeä.

Lyhytelokuvasta käytetään osia myös tulevissa tv-kampanjoissa.

Suosittelemme sinulle