Hyppää sisältöön

Vaasa Royals saa pelata Kaarlen kentällä

Vaasalainen Royals saa pelata amerikkalaisen jalkapallon ykkösdivisioonan finaaliottelun Kaarlen kentällä. Joukkue sai ilahduttavan tiedon asiasta perjantaina aamulla.

Wasa Royals ja Hämeenlinna Huskies kohtasivat kesällä 2013 Vaasassa Kaarlen kentällä. Kuva: Jussi Mustikkamaa/Yle

Vaasa Royals pelaa amerikkalaisen jalkapallon ykkösdivisioonan finaaliottelun hyvinkääläistä Falconsia vastaan sunnuntaina Kaarlen kentällä Vaasassa.

Vaasan kaupunki on joutunut rajoittamaan Kaarlen kentällä pelaamista, kun sää on ollut sateinen. Nyt on kuitenkin luvassa poutainen viikonloppu.

– Aina me pyrimme tietenkin siihen, että mahdollistetaan pelaaminen, mutta nyt on ollut pakko rajoittaa. Kenttä ei kestä isoja miehiä, kun on satanut päiväkausia ja kenttä on märkä. Odotettiin nyt parin päivän sääennustetta, johon voi jo luottaa, selittää liikuntapaikkojen kunnossapitopäällikkö Jari Kiveliö Vaasan kaupungilta.

Royalsille lupa pelata Kaarlen kentällä on iso helpotus. Pelipaikan vaihtuminen esimerkiksi Botniahallin ulkokentälle olisi tarkoittanut isoja tappioita. Seura odottaa otteluun jopa parituhatpäistä yleisöä, joka ei olisi mahtunut Botniahallin ulkokentälle.

– Tajuton helpotus. Melkein lähdin puhelun jälkeen parvekkeelle huutamaan eläköön-huutoja, riemuitsee Vaasa Royalsin valmentaja ja seuran puheenjohtaja Seppo Evwaraye.

Suosittelemme sinulle