Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 9 vuotta vanha

Rikoksista tuomitun väite Docventures-ohjelmassa: Luvattiin ettei poliisi puutu huumekauppaan

Huumerikoksista tuomittu mies väitti Yle Puheen Docventures-radio-ohjelmassa keskiviikkona, että häneltä kysyttiin mahdollisuutta tuoda huumeita Suomeen ja luvattiin, ettei poliisi puutu asiaan.

Pikki ja pillereitä.
Kuva: Yle
Tiina-Rakel Liekki
Avaa Yle-sovelluksessa

Docventuresin korruptiota käsittelevässä radio-ohjelmassa tänään keskiviikkona esitettiin kovia väitteitä huumekaupasta. Ohjelmassa väitteitä esitti huumerikoksista tuomittu mies.

– Sain tuossa viime vuonna, kolme kuukautta aikaisemmin – ennen kuin Aarnio otettiin kiinni – tarjouksen, jossa kysyttiin onko minulla edelliset suhteet jäljellä Eurooppaan, lähinnä Hollantiin, Espanjaan ja Marokkoon. Vastasin, että kyllä.

Lyhyessä Docventuresin haastattelussa mies myös väitti, että hänelle oli luvattu ettei poliisi puuttuisi hänen toimintaansa.

– Sen jälkeen kysyttiin, että jos haluaisit perustaa jengin, niin saisit touhuta aivan rauhassa, poliisi ei puutu tekemisiisi ja saat pitää "fyffes".

Docventuresin illan televisio-ohjelmassa TV2:lla klo 21 nähdään saman miehen pidempi videohaastattelu, jossa mies esiintyy omilla kasvoillaan.

Suosittelemme