Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 9 vuotta vanha

Chelsea jatkaa ainoana ilman tappiota

Chelsea voitti Arsenalin 2-0. Arsenalille tappio oli kauden ensimmäinen Valioliigassa. Chelsea jatkaa liigan kärjessä ainoana joukkueena ilman tappiota.

Eden Hazard.
Eden Hazard jättää Santi Cazorlan taakseen. Kuva: EPA
Sakari Lund
Avaa Yle-sovelluksessa

Jalkapallon Englannin Valioliigan ainoat tappiottomat joukkueet Chelsea ja Arsenal kohtasivat sunnuntaina Chelsean kotikentällä Stamford Bridgellä.

Kamppailu oli pelillisesti tasainen, mutta Chelsea piti Arsenalin poissa hyvistä maalipaikoista. Chelsea siirtyi johtoon 27 minuutin kohdalla rangaistuspotkusta. Laurent Koscielny kaatoi Eden Hazardin, joka laukoi itse rankkarin sisään.

Toisella puoliajalla Chelsea iski ratkaisevan niitin. Cesc Fabregas antoi pitkän syötön, Diego Costa karkasi Arsenalin puolustukselta ja nosti pallon maalivahti Wojciech Szczesnyn yli.

Tunteet kävivät kuumina välillä kentällä ja myös managerien kesken, kun Arsene Wenger ja Jose Mourinho tönivät toisiaan kentän laidalla. Tuomari Martin Atkinson piti managereille puhuttelun. Managerit eivät kätelleet ottelun jälkeen.

Chelsean maalivahti Thibaut Courtois loukkasi päänsä reilun parinkymmenen minuutin jälkeen ja joutui jättämään kentän. Tilalle tuli kokenut Petr Cech.

Chelsea on Valioliigan kärjessä voitettuaan seitsemästä ottelustaan kuusi ja pelattuaan yhden tasan. Chelsealla on 19 pistettä, kun toisena olevalla Manchester Cityllä pisteitä on 14. Arsenal on seitsemäntenä kymmenellä pisteellä.

Suosittelemme