Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 8 vuotta vanha

Rautavaaran kolarissa kuolivat äiti ja kolme lasta

Bussissa olleista 15 henkilöstä vietiin Kuopioon sairaalaan kymmenen ja Nurmekseen terveyskeskukseen viisi. Poliisin mukaan onnettomuuspaikalla ei ollut liukasta eikä paikka ole erityisen hankala liikenteen kannalta.

Öistä kuvaa onnettomuuspaikalta.
Kari Nissinen
Avaa Yle-sovelluksessa

Neljä ihmistä on kuollut linja-auton ja henkilöauton nokkakolarissa Rautavaaralla Pohjois-Savossa. Kolarissa loukkaantui lisäksi lievästi yhdeksän ihmistä.

Henkilöautossa olleet kuolonuhrit olivat äiti ja kolme lasta.

Kuopion yliopistollisella sairaalalla pidetyssä tiedotustilaisuudessa kerrottiin, että henkilöauto oli törmäyshetkellä väärällä kaistalla.

Bussissa olleista 15 henkilöstä vietiin Kuopioon sairaalaan kymmenen ja Nurmekseen terveyskeskukseen viisi tarkastettaviksi.

Kuopion sairaalalla nostettiin valmiutta onnettomuuden takia, mutta suuronnettomuushälytystä ei tehty.

Autot törmäsivät kantatie 75:lla Hankämäessä sunnuntai-iltana noin kello 20.

Poliisin mukaan onnettomuuspaikalla ei ollut liukasta eikä paikka ole erityisen hankala liikenteen kannalta. Sunnuntai-iltana Rautavaaralla oli viitisen astetta lämmintä ja vesisadetta. Bussi oli matkalla länteen eli Nurmeksesta Kuopioon ja henkilöauto itään päin.

Onnettomuuspaikan raivaustyö saatiin päätökseen puoli viiden jälkeen maanantaiaamuna. Poliisi tutki onnettomuuspaikkaa koko yön, mutta varhain aamulla poliisilla ei ollut onnettomuuden syystä enempää kerrottavaa.

Suosittelemme