Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 9 vuotta vanha

Erikoisia osumia ja hylättyjä maaleja - QPR ja City tasapeliin

QPR:n ja Manchester Cityn ottelussa nähtiin tapahtumia romaanitrilogian verran. Ottelu päättyi lopulta numeroihin 2-2.

QPR - City
Kuva: EPA
Sakari Lund
Avaa Yle-sovelluksessa

QPR ja Manchester City pelasivat todella värikkään ottelun jalkapallon Englannin Valioliigassa.

QPR:n Charlie Austin toimitti pallon kolme kertaa verkkoon ensimmäisen reilun 20 minuutin aikana, mutta vasta kolmannella kerralla maali hyväksyttiin. Ensimmäisellä kerralla kyseessä oli selvä paitsio.

Toinen tilanne heti perään oli erikoinen. City-vahti Joe Hart liukastui antaessaan vapaapotkua ja osui palloon ensin vasemmalla jalalla ja sitten oikealla. Pallo tuli suoraan Austinille, joka laukoi sen maaliin. Osuma kuitenkin hylättiin. Hartin kahden kosketuksen vuoksi vapaapotkua ei oltu annettu oikein ja se uusittiin.

21. minuutilla Austin sai vihdoin aikaan hyväksytyn maalin. Tällläkin kertaa Austin oli aivan paitsion rajamailla, mutta maali hyväksyttiin.

City tasoitti reilun puolen tunnin jälkeen, mutta myös tämä osuma herätti kysymyksiä. Sergio Aguero saattoi olla paitsiossa ja näytti myös osuvan palloon kädellään.

Ottelu jatkui värikkäänä myös toisella puoliajalla. QPR siirtyi uudestaan johtoon, kun Martin Demichelis puski Austinin keskityksen omaan maaliin. Myös QPR:n Bobby Zamora oli lähellä osua palloon päällään.

City nousi kuitenkin jälleen tasoihin. Yaya Toure syötti Aguerolle rangaistusalueelle. Aguero harhautteli ja odotteli kylmän rauhallisesti ja siirsi pallon verkkoon.

Cityllä oli vielä lopussa paikkoja voittomaalin tekoon, mutta enempää osumia ei nähty ja ottelu päättyi tasatulokseen 2-2. Citu on taulukossa kolmantena kahdeksan pistettä Chelsean takana. QPR on toiseksi viimeisenä.

Suosittelemme