Hyppää sisältöön

Jonne Aaron: Pukille laulaminen jännitti

Aamu-tv:n Hyvä joulumieli-keräyksen avauksessa esiintynyt Jonne Aaron muistelee lapsuutensa jouluja lämmöllä. Yksinäistä joulua hän ei toivo kenellekään.

Sari Huovinen haastattelee Jonne Aaronia.
Negative-yhtyeen laulajana ja keulakuvana tunnetuksi tullut Jonne Aaron oli käynnistämässä Hyvä joulumieli -keräystä Helsingin rautatieasemalla.
Niina Honka

Aamulla Helsingin rautatieasemalla esiintynyt Jonne Aaron on kertonut julkisuudessa vaikeista lapsuuden ja nuoruuden kokemuksistaan. Lapsuuden jouluista hänellä on kuitenkin vain hyviä muistoja – niitä vietettiin usein isoäidin luona.

– Kyllä sitä pukkia odotti kuin kuuta nousevaa. Pukille piti laulaa ja se jännitti aina pirusti. Liekö sieltä tullut tämä lavajännitys, mikä on kyllä sittemmin selätetty.

Tamperelaisen Negative-yhtyeen laulajana ja keulakuvana tunnetuksi tullut Jonne Aaron pitää joulun tärkeimpänä asiana yhdessäoloa läheisten kanssa. Mikään ei hänen mielestään ole niin kauheaa kuin viettää joulu yksin.

– Mä olen yhden joulun viettänyt yksin ja se oli aika ikimuistoinen kokemus. En toivo kenellekään yksinäistä joulua, Aaron muistelee.

Suosittelemme sinulle