Hyppää sisältöön

Kauppakeskuksessa pääsee jopa luistelemaan – Goodmaniin rakennetaan jääkaukalo

Joulunavausviikonloppua vietetään näyttävästi hämeenlinnalaisessa kauppakeskus Goodmanissa. Kauppakeskuksen sisätiloihin rakennetaan perjantaina jääkaukalo, joten asiakkaat pääsevät vaikka luistelemaan ostosten teon lomassa.

Kuva: Veera Rangell / Yle

Kauppakeskus Goodmanin joulunaika alkaa tänä viikonloppuna. Avausviikonloppu ei kuitenkaan kulje aivan tavallisin menoin, sillä kauppakeskuksen sisätiloihin rakennetaan jääkaukalo.

Kaukalon rakentaminen aloitetaan perjantai-iltana, ja se on pystytettynä kauppakeskuksessa sunnuntaihin asti. Goodmanin markkinointiassistentin Virve Hannukan mukaan kauppakeskusta ei kuitenkaan tarvitse jäähdyttää kaukaloa varten, vaan luistella voi sisävaatteissa.

– Kyseessä on synteettinen jää, ja se on oikeasti muovia. Jääkenttä rakennetaan palasista, aivan kuin palapeli. Sen päällä on sitten mahdollista luistella.

Terävillä luistimilla pärjää

Jääkaukalo pystytetään ensimmäisen kerroksen pääkäytävälle liiketilojen väliin, ja siitä tulee 50 neliön kokoinen. Kaukalo on tarkoitettu perheen pienimmille, ja yleisö pääsee kokeilemaan sitä esitysten välillä.

– Mahdollisen ruuhkan vuoksi paikalla on myös ohjaaja, joka huolehtii siitä, että kaikki halukkaat pääsevät kentälle luistelemaan.

Hannukka muistuttaa, että jää on aika pieni odotettuun väkimäärään nähden, joten turvallisuuden vuoksi luistelijoilla olisi hyvä olla mukana kypärä sekä mahdollisesti muita suojia. Luistimien olisi myös hyvä olla terävät.

Elämyksiä kauppakeskuksen asiakkaille

Virve Hannukka kertoo, että viikonloppuna Goodmanissa järjestetään Christmas On Ice –tapahtuma. Siinä esiintyvät muun muassa Dancing On Ice –televisio-ohjelmasta tutut malli ja näyttelijä Mia Ehrnrooth sekä Ari-Pekka Nurmenkari, joka edusti Suomea Vancouverin olympialaisissa.

– Sunnuntaina Goodmanissa vietetään yhteistä päivää HPK:n kanssa, Hannukka  sanoo. Jääkaukalolla haluamme tarjota asiakkaillemme jotain uutta ja elämyksellistä.

Veera Rangell

Suosittelemme sinulle