Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 8 vuotta vanha

Manchester City juhlii jatkopaikkaa Roomassa

Manchester City on raivannut tiensä uskomattomien lohkovaiheen otteluiden jälkeen 16 joukkoon jalkapallon Mestarien liigassa.

Samir Nasri
Samir Nasri Kuva: EPA
Timo Uusitalo
Avaa Yle-sovelluksessa

Manuel Pellegrinin luotsaama vierasjoukkue oli ajoittain helisemässä ensimmäisellä puoliajalla, mutta Roman maalijyvä ei ollut kohdillaan. Joe Hart oli maalivahdeista työllistetympi.

Toisella puoliskolla Manchester City otti enemmän otetta. Englantilaisjoukkueen työ palkittiin tunnin kohdalla. Samir Nasri eteni keskelle muutamalla askeleella ja täräytti puskista hirveän kanuunakudin, joka upposi vastustamattomasti Roman verkkoon etutolpan kautta.

Roma taisteli rajusti 0-1-tilanteessa ja 72. minuutilla sillä oli kaksi perättäistä tasoituspaikkaa. Cityllä oli onnea matkassa, kun Kostas Manolasin puski meni Joe Hartin torjunnan kautta tolppaan. Heti perään Cityn puolustaja Martin Demichelis pelasti joukkueensa sankarillisesti maaliviivalta.

City sai pelata viimeiset minuutit rennommin, sen jälkeen kun Pablo Zabaleta nousi tukemaan hyökkäystä ja tuikkasi Nasrin esityöstä 2-0-maalin 86. minuutilla.

E-lohko:

1. Bayern Munich   6 5 0 1 16 4  15
2. Manchester City 6 2 2 2 9- 8  8

3. AS Roma               6 1 2 3 8 -14  5
4. TsSKA Moskova     6 1 2 3 6-13   5  

Kaksi parasta 16 joukkoon, lohkokolmonen Eurooppa-liigaan

Suosittelemme