Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 8 vuotta vanha

Pettynyt Roma-luotsi: ”Ensimmäinen maali tappoi meidät”

AS Roman europelikausi jatkuu Eurooppa-liigan pudotuspeleillä, sillä Manchester City oli keskiviikkona parempi maalein 2-0.

AS Roman pelaajat kävelevät kentällä allapäin.
AS Roman pelaajien ilmeet kertoivat ottelun jälkeen kaiken. Kuva: EPA / Maurizio Brambatti
Juho Talja
Avaa Yle-sovelluksessa

AS Roman tie tämän kauden Mestarien liigassa nousi pystyyn, kun Manchester City haki keskiviikkona joukkueen vieraana tärkeän 2-0 vierasvoiton.

Roma aloitti ottelun todella terävästi, mutta ei onnistunut paikoistaan huolimatta yllättämään manchesterilaisten maalivahtia Joe Hartia.

Cityn Samir Nasri vei joukkueensa johtoon toisella puoliajalla. Roma haki vimmatusti tasoitusta, mutta Pablo Zabaletan maali ratkaisi pelin lopullisesti.

- Kärsimme vastustajan avausmaalin tuomasta psykologisesta efektistä. Ensimmäinen maali tappoi meidät, Roman päävalmentaja Rudi García kuvaili.

Lohkon toisessa ottelussa Bayern München oli alusta saakka niskan päällä ja voitti jatkopaikkaa tavoitelleen TsSKA Moskovan 3-0. Ennen keskiviikon kierrosta Roma, Manchester City ja TsSKA Moskova olivat kaikki tasapisteissä.

- Pelasimme niin kuin halusimme ja suunnitelmamme mukaan. Loimme paljon tilanteita, mutta tällaisia vastustajia vastaan täytyy tehdä maaleja, Roman Adem Ljajic harmitteli.

Roman sijoittui lohkon kolmoseksi, joten pelit jatkuvat Eurooppa-liigan pudotuspeleissä.

Suosittelemme