Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 8 vuotta vanha

Helsinki ei saa MTV Europe Music Awards -gaalaa

Helsinki on tavoitellut vuoden 2016 MTV Europe Music Awards -gaalaa, mutta tänään kaupunki tiedottaa, ettei ole onnistunut vakuuttamaan Viacom International Media Networks -yhtiötä. Tähän liittyvän sopimuksen purkautumisen vuoksi myöskään MTV PUSH Helsinki -tapahtumaa ei järjestetä ensi vuonna.

Maisemakuvassa Tuomiokirkko, meri ja keskustan rakennuksia.
Kuva: Helsingin kaupunki
Markku Sandell
Avaa Yle-sovelluksessa

Helsingin kaupunki on tavoitellut kansainvälistä näkyvyyttä tänä syksynä järjestetyllä MTV PUSH Helsinki -tapahtumilla. Näihin kuului konsertteja, työpajoja sekä puolen tunnin mittainen tv-ohjelma Helsingistä.

MTV:n Euroopassa omistava Viacom International Media Networks on tänään ilmoittanut, ettei Helsinki sovellu MTV European Music Awards eli EMA-gaalan pitopaikaksi.Järjestäjien mukaan Helsinki ei nykyisellään vastaa jatkuvasti kasvavan tapahtuman edellyttämiin majoitus- ja saavutettavuusvaatimuksiin kaikilta osin, kerrotaan kaupungin tiedotteessa.

Helsinki ei nykyisellään vastaa jatkuvasti kasvavan tapahtuman  edellyttämiin majoitus- ja saavutettavuusvaatimuk- siin.

Viacom International Media Networks

MTV PUSH Helsinki -tapahtumaa on arvosteltu sen kalleudesta. Helsingin kaupungin mukaan markkinointiyhteistyön arvioidut kokonaiskustannukset olivat 850 000 euroa, josta Helsingin osuus oli 425 000 euroa. Saman verran rahoituksesta tuli opetus- ja kulttuuriministeriöstä sekä työ- ja elinkeinoministeriöstä.

Suosittelemme