Hyppää sisältöön

Yle Kainuun juontajasta Positiivisin kainuulainen 2014: "Sillä mennään miten sydän minäkin päivänä sykkii"

Kajaanin Nuorkauppakamarin järjestämässä äänestyksessä Yle Kainuun juontaja Tuukka Myllymäki valittiin Posiitivimmaksi kainuulaiseksi 2014 selkeällä erolla seuraavaksi tulleeseen.

Katja Oittinen

Kesäkuusta 2014 lähtien Yle Kainuussa juontaja työskennellyt Tuukka Myllymäki on häkeltyneen ilahtunut valinnastaan Positiivisimmaksi kainuulaiseksi 2014.

– Tulee kiitollinen ja nöyrä mieli, tuntuu hyvältä, että joku muukin on huomannut työtapani. Ajattelen, niin että kun maailmassa on aina surullisia uutisia ja harmittavia asioita, niin nauru tai kaksi sinne tänne tekee hyvää.

– Hyvä tai iloinen mieli ei ole kaikille itsestään selvää joka päivä, ja on mahtavaa, jos saan jaettua hyvää mieltä edes jollekin. Vaikka en sitä ikinä saa tietääkään, että saan jonkun hymyilemään, niin jo sen tavoittelu tuntuu mukavalta, Myllymäki sanoo.

Hänen myönteinen asenne ja juontotyyli on huomattu miehen juontamissa lähetyksissä, ja palautetta on tullut moneen suuntaan. Nauravaiselta mieheltä kyseltiin kerran, että mitä se juontaja turhaan naureskelee.

– Heti perään soitti toinen kuuntelija, joka kannusti jatkamaan omalla tyylilläni. Hän sanoi, että karavaani kulkee ja koirat räksyttää perässä. On se vähän niinkin.

– Suurin osa juontamisestani tulee spontaanisti. Sillä mennään miten sydän minäkin päivänä sykkii, Myllymäki sanoo.

Minä olen suurimmaksi osaksi positiivinen, iloinen ja elämänhaluinen ihminen – pitää soittotaidottomana päteä jotenkin, kun pelimannimaakunnasta tulee.

Tuukka Myllymäki

Keski-Pohjanmaalta Kainuuseen työn perässä tullut Tuukka Myllymäki ei näe eroja maakuntien ihmisten välillä. Ainakaan isoja.

– Sehän on stereotypinen vitsi, että esimerkiksi Kainuussa murjotettaisiin. Ajattelen, että eri alueilla sosiaalinen tyyli ja tapa on erilainen. Minä olen suurimmaksi osaksi positiivinen, iloinen ja elämänhaluinen ihminen – pitää soittotaidottomana päteä jotenkin, kun pelimannimaakunnasta tulee, hän sanoo, ja nauraa päälle.

Kajaanin Nuorkauppakamari järjesti Positiivisin kainuulainen 2014 -äänetyksen (siirryt toiseen palveluun) tammikuussa. Aiemmin positiivisimman kainuulaisen tittelin on saavuttanut muun muassa kahvilayrittäjä Kalle Virtanen ja Kuhmon Kamarimusiikin johtaja Sari Rusanen.

Suosittelemme sinulle