Hyppää sisältöön

Kilahtaako Nieminen vielä uudestaan? - "Useampi tilanne alkaa vaikuttaa jo joukkueeseen"

Ville Nieminen piti omaa showtaan Lukon ja Tapparan ensimmäisessä välieräkohtaamisessa. Entinen liigan roolipelaaja uskoo, ettei konkari halua näyttää liikaa tunteitaan.

Kuva: Tomi Hänninen

Ville Niemisen pieni show SM-liigan välierien avausottelussa Lukon ja Tapparan välillä saattoi olla yritys vaikuttaa tuomaristoon, arvioi entinen pääsarjan roolipelaaja Patrik Lostedt.

Bluesin ja HIFK:n riveissä pudotuspelejä tahkonnut hyökkääjä muistuttaa, että Niemisen siirrot ovat kuitenkin harkittuja.

- Niemisen Ville on kokenut pelimies ja kaiken nähnyt. Vähän hämmästelin, miten hän niin vahvasti reagoi tilanteeseen. Tuossa vaiheessa pelataan kuitenkin isoista asioista ja hän jahtaa ensimmäistä SM-kultaansa, Lostedt arvioi.

- Toki herää kysymyksiä, yrittikö hän vaikuttaa tuomaristoon tai ottelusarjaan. Mitä hänen päässään liikuu, sitä ei saada tietää.

Lostedtin mukaan kokeneiden viheltäjien korvien väliä on hankala sekoittaa. Sen sijaan ylimääräiset saippuaoopperat saattavat sekoittaa Lukon palettia.

- Jos tuollaisia tulee useampi, se alkaa vaikuttaa joukkueeseen. Eikä positiviisessa mielessä, Lostedt sanoo.

- Välillä koetaan vääryyttä ja se harmittaa. Pudotuspeleissä ei tunteitaan voi vastustajalle näyttää liikaa. Niemisen Ville sen varmaan hyvin tietää. Se oli yksi peli ja se on kuitattu. Voitot ovat 1-1.

Suosittelemme sinulle