Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 8 vuotta vanha

Vloggarit ovat nykyajan supertähtiä – suosikkitubettajat tapaavat fanejaan viikonloppuna

Videoblogien, eli vlogien faneille on tarjolla herkkua, kun Justimus, Herbalisti, Soikku ja Mariieveronica saapuvat tapaamaan fanejaan viikonloppuna Oulussa.

Vloggari Mariieveronica
Kuva: Yle
Tuomas Hirvonen
Avaa Yle-sovelluksessa

Tekstiblogien rinnalle on viime vuosina rynninyt ilmiö nimeltään vlogi. Videoblogien suosituimmat hahmot ovat nuorten keskuudessa julkkiksia, ja heidän videoillaan on toistuvasti jopa kymmeniä tuhansia katselukertoja.

Vlogeissa ihmiset esiintyvät omina itsenään, ilman käsikirjoitusta. Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan, aivan kuten perinteisissä blogiteksteissä. Vlogeissa viestintä on kaksisuuntaista, sillä niiden kommenttiraidoilla käytävässä keskustelussa vlogistit avaavat elämäänsä toisinaan hyvinkin avoimesti. Tämän vuoksi vlogit ovat usein hyvin henkilökohtaisia kurkistuksia tubettajan elämään.

Oulun Superparkissa järjestetään lauantaina 23.5. SuperTube-tapahtuma, jossa suomalaiset suosikkivlogistit Justimus, Herbalisti, Soikku ja Mariieveronica tulevat tapaamaan fanejaan meet & greet -hengessä. Tilaisuudessa Justimus myös esiintyy kaksi kertaa päivän aikana.

– On mahtavaa saada puistoon näin hieno kattaus vlogitähtiä fanitapahtumaan.  Minusta nämä tyypit ovat todella rohkeita avatessaan omaa elämäänsä ja maailmaansa kymmenille tuhansille ihmisille. Ennen puhuttiin saippuasarjojen tähdistä, nyt puhutaan vloggaajista, SuperPark Oulun myyntipäällikkö Johanna Heffernan sanoo.

Suosittelemme