Hyppää sisältöön

Tivoli myy omaisuutensa huutokaupassa, jossa ei huudeta

Nopeimmat kävijät saavat pienen palan Tivolia kotiinsa. Järjestäjät muistuttavat, ettei tämä ole perinteinen huutokauppa. Järjestäjät muistuttavat lukemaan ohjeet ennen kaupan alkua.

Vaaleanpunainen rakennus
Entinen Valistustalo sijaitsee Rovaniemen ydinkeskustassa. Valistustaloa ovat molemmat kuvassa näkyvät, vaaleanpunainen ja harmaa rakennus. Kuva: Sirkku Savusalo / Yle
Meri Marjala

Cafe Tivolin huutokaupassa on tarjolla on muun muassa baarijakkaroita, sisustustavaroita ja kylmävetolaatikostoja.

- Halusimme myydä tavarat huutokaupassa, sillä ne ovat hyväkuntoisia. Kaupunkilaiset saavat viedä kotiin pienen palan Tivolia. Jos kaikki tavara ei mene kaupaksi, viedään loput kierrätykseen, LYY-kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Liisa Ansala kertoo.

Facebook-tapahtumaan on ilmoittautunut 150 ihmistä. Ansala odottaa paikalle ainakin 70 kävijää.

Erilainen huutokauppa

Tässä huutokaupassa ei varsinaisesti huudeta perinteisellä tavalla vaan tavara menee nopeimmille. Kaupankäynti ohjeet ovat esillä Facebook-tapahtumassa.

Tässä ohjeet:

  1. Kun saavut Tivoliin, ota eteisestä mukaasi ”huutolappu” ja ”varauslappu”.
  2. Kun löydät haluamasi tuotteen: Kiinnitä varauslappu tuotteeseen, apuna teippiä ja nuppineuloja. Näin muut kävijät tietävät, että tuote on varattu. Täytä huutolappu ja tuo se ”meklaripisteelle” alakerran tiskille
  3. Jos tarjouksesi hyväksytään, maksu tuotteesta suoritetaan samoin tein pankki- tai luottokortilla. Ostetut tuotteet pitää kuljettaa mukanaan välittömästi. Jos tarjouksesi hylätään, poista varauslappu tuotteesta.

Maksuvälineenä käy vain pankki- tai luottokortti.

Huutokauppa on keskiviikkona Cafe Tivolissa klo 14-17.

Suosittelemme sinulle