Hyppää sisältöön

Perussuomalaisten Terho kansanedustajan kohukuvasta: Immonen oli tilaisuudessa yksityishenkilönä

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen poseerasi Facebook-kuvassa kansallissosialistisen Suomen Vastarintaliikkeen kanssa. Puolueen eduskuntaryhmän puheenjohtajan Sampo Terhon mukaan hän ei päätä, mitä kansanedustaja tekee vapaa-ajallaan.

Kuva: Ruutukaappaus Olli Immosen Facebook-sivuilta / Yle
Yle Oulu

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terhon mukaan oululainen kansanedustaja Olli Immonen osallistui Suomen Sisun järjestämään Eugen Schaumanin muistotilaisuuteen yksityishenkilönä eikä ole ollut tilaisuudessa Perussuomalaisten eduskuntaryhmän edustajana.

– Hänen vapaa-ajan toimintansa on hänen yksityisasiansa, josta eduskuntaryhmän puheenjohtaja ei voi päättää hänen puolestaan, Terho kommentoi.

Olli Immonen oli poseerannut Eugen Schaumanin muistotilaisuudessa samassa kuvassa Suomen Vastarantaliikkeeseen kuuluvien henkilöiden kanssa. Vastarintaliike on kansallissosialistinen ryhmä. Olli Immonen on tilaisuuden järjestäneen Suomen Sisun puheenjohtaja.

Korjattu kello 17:09 poistettu lauseen osa: (vastarintaliike),  jonka jäseniä on tuomittu Jyväskylän kirjastoiskusta sekä iskusta Pride-kulkueeseen Helsingissä.

Suosittelemme sinulle