Hyppää sisältöön

Sata tikkiä ja murtumia – Jokerien hyökkääjä joutui hurjaan onnettomuuteen viidakossa

Eetu Pöysti joutui kesällä pahaan onnettomuuteen keskellä Thaimaan viidakoita. Bluesissa pelaava Jari Sailio oli matkassa mukana ja hoiti ystävänsä sairaalaan.

eetu pöysti
Eetu Pöysti Kuva: Tomi Hänninen
Teemu Tammilehto

KHL-seura Jokerien hyökkääjä Eetu Pöystin päättynyt kesäloma sai dramaattisen käännöksen Thaimaan matkalla. 26-vuotias Pöysti joutui viidakkovaelluksella pahaan onnettomuuteen, kun hän putosi noin viiden metrin matkan kivikkoon.

- Kävi mielessä, että olikohan tämä tässä. Siitä sitten adrenaliini alkoi jyllätä, kun avasi silmät ja tajusi että vielä hengittää. Sailion Jarille olen varmaan henkeni velkaa. Kaveri jeesasi minut sieltä ylös liaanilla vetämällä, Pöysti kiittää Jokerien videolla kiekkoilijaystäväänsä. (siirryt toiseen palveluun)

- Tunti meni ja pääsimme sairaalaan. Pieni operaatio, kun oli selkä, molemmat jalat ja pää vähän auki. Vajaa sata tikkiä ja pari murtumaa, mutta yllättävän vähällä selvisin ja hyvin kaikki haavat ovat parantuneet, hän jatkaa.

Onnettomuus muutti kuitenkin Pöystin kesäharjoittelua, kun hän ei nilkkavammojen takia päässyt jäälle. Jäähallin sijaan hän on kuntouttanut itseään vaellusretkillä ympäri maailmaa.

- Ihan makea kesä on ollut, vaelluksessa on hienoja maisemia ja kovaa treeniä sekin. Mielelle tekee hyvää.

- Olen jätkiä vähän fyysisesti jäljessä, mutta yritän ottaa koko ajan jätkiä kiinni ja tehdä hommia omalla ajalla. Kauden alussa on tarkoitus olla sataprosenttisessa kunnossa.

Suosittelemme sinulle