Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 7 vuotta vanha

Hunks-tähti pudottaa housunsa Porissa: ”Toivon teatteriyleisöltä rohkeutta”

Hunks-tanssija Petri "Mauno" Ahonen tähdittää Porissa tänään ensi-iltansa saavaa Housut pois -musikaalia. Ennakkonäytöksessä yleisö suorastaan villiintyi esityksen hurmoksessa. Ahonen toivoo, että tunteet näkyisivät katsomossa myös jatkossa. Hänen mukaansa suomalainen teatteriyleisö saisi käyttäytyä selvästi totuttua rohkeammin myös muissa esityksissä.

naiset piirittävät miestä teatterin lavalla
Kuva: Janne Alhonpää / Porin Teatteri
Päivi Meritähti
Avaa Yle-sovelluksessa

Mauno Ahonen lupaa ottaa housut pois Porin teatterin lavalla. Lupaus ei sinällään ole kovin yllättävä tältä mieheltä, sillä hän on tottunut esiintymään vähäpukeisena yökerhoissa. Hunks-tanssija uskoo, että lataus teatteriesiintymiseen on kuitenkin erilainen.

– Yökerhossa yleisö on pääosin alle 25-vuotiasta ja osin alkoholin rentouttamaa. Teatterissa käy enemmän vanhempaa väkeä ja iän tuoma elämänkokemus luo tilanteeseen erilaisen fiiliksen. Hieman jännittää, miten saan heidät rentoutumaan, Ahonen toteaa.

Nautinto saa näkyä

Ainakin Housut pois -musikaalin ennakkonäytös sujui Mauno Ahosen toivomalla tavalla.

– Teatterissa oli kova meininki. Yleisö villiintyi, taputti ja antoi omia ääninäytteitään, Ahonen kertoo.

Ahosen mukaan iso osa suomalaisista kaipaisi lisää rohkeutta teatterikäyttäytymiseen.

– Ei yleisössä pidä olla jännittynyt tunnelma. Jos tulee hyvä fiilis, sen pitää antaa tulla ulos. Toivon, että yleisö olisi rohkeampaa eikä häpeäisi mitään. Jos yleisö nauttii näkyvästi, antaa se esiintyjällekin lisäpotkua, Ahonen toteaa.

Suosittelemme sinulle