Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 8 vuotta vanha

Manchester City koki shokkitappion - hurja pyöritys valui hukkaan

Manchester City päästi ensimmäiset maalit ja koko ensimmäisen tappion Valioliigassa. West Ham voitti vieraskentällä 2-1 ja nousi sarjassa jo toiseksi.

Victor Moses.
Victor Moses teki West Hamin avausmaalin. Kuva: EPA
Sakari Lund
Avaa Yle-sovelluksessa

Manchester City oli voittanut viisi ensimmäistä otteluaan Englannin Valioliigassa maalierolla 11-0.

Viikolla tuli tappio Mestareiden liigassa Juventukselle ja lauantain liigaottelussa West Ham iski ensimmäiset maalit Cityn verkkoon ja aiheutti sarjan kärkijoukkueelle myös ensimmäisen tappion.

Victor Moses laukoi kauden ensimmäisen maalin Cityn verkkoon. Mosesin laukaus painui ehkä hieman helposti Joe Hartin taakse ottelun kuudennella minuutilla.

Lisää seurasi puolen tunnin kohdalla. Pallo jäi kulmapotkun jälkeen pomppimaan maalin eteen ja Diafra Sakho siirsi sen maaliin.

City pääsi peliin mukaan ensimmäisen puoliajan lisäajalla. 55 miljoonalla punnalla kesällä hankittu Kevin De Bruyne laukoi paristakymmenestä metristä ensimmäisen maalinsa Cityssä.

Toinen puoliaika oli täysin yhtä maalia. City pyöritti ja haki tasoitusta, rakenteli ja laukoi, mutta maaliin asti palloa ei vain saatu.

City jatkaa tappiosta huolimatta sarjakärjessä. Hienon alkukauden pelannut West Ham nousi jo toiseksi, kolmen pisteen päähän Citystä. West Ham on voittanut vieraskentällä Cityn lisäksi Arsenalin ja Liverpoolin.

Suosittelemme