Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 8 vuotta vanha

Real jäi tasapeliin Madridin derbyssä – Ronaldo taas ilman maalia huippuottelussa

Real Madrid ja Atletico Madrid pelasivat La Ligassa 1-1-tasapelin. Cristiano Ronaldo epäonnistui maalinteossa ja sai kritiikkiä.

Cristiano Ronaldo AS Romaa vastaan, International Champions Cup 2015
Cristiano Ronaldo ei taaskaan tehnyt maalia Atletico Madridia vastaan. Kuva: EPA/JULIAN SMITH
Arimo Laakkonen
Avaa Yle-sovelluksessa

Espanjan La Ligan kärki tiivistyi viikonloppuna huomattavasti. Viimeisin pisteitä pudottanut oli Real Madrid, joka jäi 1-1-tasapeliin Atletico Madridin kanssa. Viime kaudella Madridin paikallisottelun vain kerran kahdeksasta kohtaamisesta voittanut Real oli lähellä täyttä pistepottia, mutta Atleticon Luciano Vietto tasoitti hetki ennen loppua.

- Toisella puoliajalla meillä oli paljon enemmän paikkoja. Olisimme ansainneet voittaa, mutta maalivahti torjui hienosti lopussa, Atleticon valmentaja Diego Simeone kertoi.

Simeone viittasi Jackson Martinezin lisäajan huippupaikkaan, jonka Realin Keylor Navas torjui. Navas pelasti joukkueensa takaiskulta myös ensimmäisellä jaksolla, kun hän torjui Antoine Griezmannin rangaistuspotkun.

- Dominoimme peliä avausjaksolla. Toisellakin jaksolla meillä oli hyviä tilanteita, mutta ratkaisevat syötöt menivät pieleen, harmitteli Real Madridin luotsi Rafael Benitez.

Realin supertähti Cristiano Ronaldo epäonnistui taas maalinteossa Atleticoa vastaan. Viime kaudella vain yhden pelitilannemaalin kahdeksassa paikallisottelussa tehnyt Ronaldo yritti laukoa sunnuntaina joka paikasta, mutta ei onnistunut.

Ronaldo onkin saanut mediassa kritiikkiä siitä, ettei hän enää onnistu maalaamaan isoissa peleissä. Ronaldon nähdään muun muassa hidastuneen niin, ettei hän enää pysty dominoimaan kentällä.

Seitsemän kierroksen jälkeen La Ligaa johtaa Villarreal 16 pisteellään. Real Madrid, Celta Vigo ja Barcelona ovat kaikki 15 pisteessä. Atletico Madrid on viidentenä 13 pisteellä.

Suosittelemme