Hyppää sisältöön

Perussuomalaisten Putkonen poistui Ylen studiosta kesken lähetyksen – video

Ylen A-studion Talk-ohjelmassa keskusteltiin torstai-iltana perussuomalaisten tilanteesta. Puoluetoimiston työntekijä Matti Putkonen poistui yllättäen studiosta, mutta palasi hetken kuluttua takaisin.

Putkonen
Anne Orjala

Perussuomalaisten puoluetoimistossa työskentelevä Matti Putkonen poistui hetkeksi Ylen A-studion Talk-ohjelmassa torstai-iltana kesken lähetyksen.

– Anteeksi, minun pitää käydä nyt tuolla, tulen kohta takaisin, hän sanoi Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen keskuksen johtajan Markku Jokisipilän puheenvuoron päätteeksi.

Ohjelman juontaja Jan Andersson kysyi, aikooko Putkonen olla kauan pois.

– En, Putkonen vastasi.

Andersson kysyi perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtajalta Sampo Terholta, kuinka kauan hän arvelee Putkosen olevan poissa.

– Täytyy sanoa, että en osaa tähän kommentoida.

Terho jatkoi puhumista perussuomalaisten tilanteesta. Hän totesi, että puolueessa käytävä keskustelu on usein räiskyvää ja poliittisen korrektiuden rajoja on usein venytetty tietoisesti.

– Tullaan ja mennään niin kuin rautatieasemalla kesken lähetyksen, tokaisi Faktabaarin vastaava toimittaja Tuomas Muraja.

Samalla hetkellä Putkonen palasi takaisin ja keskustelu jatkui normaalisti. Hän ehti olla poissa noin puolitoista minuuttia.

Suosittelemme sinulle