Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 7 vuotta vanha

Valioliigan tuhkimotarinassa jälleen karu käänne - hyökkääjä pitkälle sairauslomalle

Jay Rodriguez on joutumassa leikkauspöydälle nilkkavamman takia. Southampton-hyökkääjällä on saanut taistella vammojen kanssa.

Southamptonin pelaajat juhlivat maalia.
Rodriguez herkutteli maaleilla Southamptonin kevätkaudella 2014. Kuva: EPA / Andy Rain
Jaakko Parkkinen
Avaa Yle-sovelluksessa

Southamptonin kärkipelaaja Jay Rodriguez on joutumassa pitkälle tauolle peleistä, sillä hänen nilkkavammansa saattaa vaatia leikkaushoitoa.

Hyökkääjä pääsi takaisin nurmelle kuluvan kauden alussa kuntoutettuaan yli vuoden polven nivelsidevamma. Rodriguez loukkaantui huhtikuussa 2014.

Tällä kaudella kärki on pelannut kahdeksassa liigaottelussa ilman maaleja, mutta ei ole kyennyt pelaamaan yli kuukauteen.

- Jay ei ole kunnossa. On mennyt jo pitkä aika ja meidän on tehtävä kova päätös hänen kuntoutuksensa suhteen, manageri Ronald Koeman kertoi perjantaina viikonlopun liigapelin alla.

- Hänen jalassaan on edelleen paljon kipua. Olemme tehneet kaikkemme ja viimienen ratkaisu on ehkä leikkaus ensi viikolla.

Rodriguez nousi Southamptonin riveihin kesällä 2012 ja teki seuraavalla kaudella Valioliigassa kuusi maalia. Seuraavalla sesongilla hyökkääjä paukutti 33 pelissä 15 osumaa ja ansaitsi komennuksen A-maajoukkueeseen.

Rodriguez kamppail uransa alussa sydänongelmista. Hän pääsi Burnleyn edustusjoukkueeseen jo 18-vuotiaana, mutta lähti lainapestille Skotlannin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle 2008. Viisi vuotta myöhemmin hän sai kutsun Kolmen leijonan paitaan.

Suosittelemme