Hyppää sisältöön

Frendien näyttelijät yhteen ensimmäistä kertaa sarjan päättymisen jälkeen

Näyttelijöiden on määrä osallistua ensi kuussa nähtävään erikoisohjelmaan, jossa kunnioitetaan Frendejä ohjannutta 75-vuotiasta James Burrowsia.

Frendit
Kuva: Reuters
Ville Vedenpää

Frendit-sarjan kuutta tähteä on nähty harvoin yhdessä sen jälkeen, kun sarja päättyi vuonna 2004. Nyt Jennifer Anistonin, Courteney Coxin, Lisa Kudrown, Matt LeBlancin, Matthew Perryn ja David Schwimmerin on kerrottu osallistuvan samaan tilaisuuteen ensi kuussa.

Frendit-sarjaa esittäneen tv-kanava NBC:n lähettämä erikoisohjelma on kunnianosoitus 75-vuotiaalle sitcom-ohjaaja James Burrowsille. Hän ohjasi Frendien lisäksi myös muita suosittuja komediasarjoja kuten_ Cheers_, Frasier ja Will & Grace. Myös näiden sarjojen näyttelijät osallistuvat tapahtumaan.

Frendit-sarjan näyttelijöiden saaminen samaan tilaan yhtäaikaa on ollut haaste, sillä sarjan päättymisen jälkeen he ovat olleet kiireisiä tahoillaan. Muutoinkaan heitä ei ole nähty esiintymässä yhdessä. Tosin kaksi vuotta sitten Aniston, Cox ja Kudrow heittivät Frendit-sketsin Jimmy Kimmelin -talk showssa.

Vuonna 1994 alkanut Frendit kertoi kuudesta Manhattanilla elävästä parikymppisestä. Sarja on yksi kaikkien aikojen suosituimmista komediasarjoista.

Suosittelemme sinulle